Kövess minket:
Eseménynaptár
2020. január
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Újabb nyílt napok

Újabb nyílt napok

2020. január 08.

Szekszárdon az Ady és a Vendéglátó, Bonyhádon a Perczel, míg Tamásiban a Vályi tagiskolánk nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. A nyílt napokra – amelyeken akár még a kísérők is találhatnak valami számukra megfelelő szakmát – január 10-én, pénteken kerül sor.  

E héten pénteken négy intézményünk tárja szélesre kapuit, ebből kettő Szekszárdon, egy Bonyhádon, szintén egy pedig Tamásiban. A megyeszékhelyen működő Ady iskolánk 10 órától várja a pályaválasztás előtt állókat, akiknek lehetőségük lesz körbejárni az intézményt, tanórákon részt venni, vagy megtekinteni a közelmúltban átadott Digitális Közösségi Alkotóműhelyt is, amely számos XXI. századi, modern eszközzel kápráztatja el a szakmatanulás iránt érdeklődőket.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő, igazi nagy durranásnak számító flambé verseny lebonyolítása előtt még Vendéglátó iskolánk is lehetőséget biztosít arra, hogy a gasztronómia, a vendéglátás iránt érdeklődők betekintsenek a kulisszák mögé. A nyílt nap reggel kilenc órakor kezdődik egy igazgatói tájékoztatóval, aztán óralátogatással folytatódik.

Ha valaki a Völgység fővárosában található Perczel intézményünkkel ismerkedne, akkor pénteken reggel nyolcra várják az intézmény tanárai, diákjai.

Tamási Vályi iskolánkban szintén reggel nyolckor kezdődik a nyílt nap. A szervezők tanóra és tanműhely látogatással, valamint interaktív, játékos feladatokkal várják a szakmatanulás iránt érdeklődőket.

Bár a nyíltnapok célközönsége a pályaválasztás előtt álló fiatalok, érdemes a gyerekek kísérőiként is nyitott szemmel járni, hiszen minden iskolánkban indul keresztféléves felnőttoktatás, így még az is előfordulhat, hogy a diák mellett éppen a szülő, hozzátartozó dönt úgy, hogy szeretne még valamit tanulni. Ha ez így lesz, akkor február 1-ig jelentkezhet a meghirdetett képzésekre az iskolában személyesen, de akár online is!

A nyitókép illusztráció. A kép forrása: Pixabay. 

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva